juli 14, 2008

Daar zijn we weer (bijna)!

Rubriek: Griekenland, Algemeen — Marije @ 10:44 am

We zitten op ons balkon naar de zee te staren. Allerlei herinneringen komen langs van de afgelopen 288 dagen. Onze top drie: De Annapourna Basecamp trekking, Nieuw Zeeland doorkruisen met pa en ma en het klooster in Tibet met de discussierende monniken….of de maand met Joleen samen door Maleisie reizen of misschien toch het rotsklimmen in Chang Mai, het reizen per trein door Vietnam…. Hopelijk gaan we jullie dadelijk niet vervelen, want als we eenmaal met een verhaal beginnen, komt het volgende verhaal boven borrelen en het volgende en het volgende….

We hebben zoveel gedaan en beleefd en vaak gedacht: wow, dit is het leven, zoals het klokje thuis tikt, tikt het overal, ofzo. Maar naar het einde van de reis toe begon het toch te kriebelen. Blijkbaar is Flakkee toch thuis. Voornamelijk natuurlijk door de familie en vrienden die we nu toch wel erg missen. We zijn zo benieuwd hoe het met iedereen gaat (live is toch anders dan per mail) en naar de zwangere buiken, nieuwe kleine aanwinsten, opgeknapte en gekochte huizen, enzovoorts, enzovoorts. We kunnen in ieder geval niet wachten om er weer deel van uit te maken! Al knaagt het wel een beetje om onze onbegrensde vrijheid weer te gaan inleveren, maar aan de andere kant zijn we helemaal klaar voor een georganiseerd leven. Weer een telefoon, klok en agenda. Werk, bruine boterhammen met kaas en stoepen waar het wat moeilijker is om je nek te breken. Zonder onbestemde luchtjes, onderhandelingen en flexibele vertrektijden.

Wat waarschijnlijk voornamelijk wennen gaat worden, is elkaar niet meer 24 uur per dag zien. Hopelijk hoeft Lernard, als hij de eerste dag gaat werken, mij niet van zijn been af te schudden terwijl ik achter hem aan sleep…
Aangezien dit ons laatste stukje is, snik, willen we iedereen bedanken voor het volgen van onze verhalen! En ontzettend leuk hoe veel mensen ons op de hoogte hielden van hun eigen perikelen, zodat we toch het idee hadden er een beetje bij te zijn.
Nou, dat was het dan… Kroket en kaassoufflĂ©: We komen eraan!! (Die hebben we namelijk ook een beetje gemist.) L&M

2 Reacties »

  1. we wachten met smart op jullie!!!
    tot heel snel!!
    kussen meijk marijn en meissie

    Reactie door marijn — juli 14, 2008 @ 6:14 pm

  2. jeetje jullie komen al snel terug :P

    Reactie door Manieu — juli 14, 2008 @ 7:04 pm

RSS feed voor comments op dit bericht. | TrackBack URI

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een bericht achter te laten.