mei 14, 2008

Nieuw Zeeland, laatste deel

Rubriek: Nieuw Zeeland — Marije @ 6:03 am

Vandaag onze laatste dag in Nieuw Zeeland na bijna drie maanden.

We zijn gisteren vertrokken uit Keri Keri na ’s ochtends om zeven uur afscheid genomen te hebben van alle buren. Sommigen op het park waren niet erg getreurd dat wij weg gingen. Onze cabin is namelijk erg gewild aangezien het topdrukte is in het hostel van het park. Ze slapen op het moment met zeven man op een kamer net zo groot als onze cabin: +/- 16 m2….

We hebben zaterdag de laatste barbecue gehad waar we aan het einde van de avond op de foto moesten met onze Koreaanse collega, want: “Holland! Hiddink, you know Hiddink? He is my hero!” Waarom wij dan op de foto moesten is ons een beetje onduidelijk….

We hebben een hoop groene bomen (zonder mandarijnen, dus, even voor de duidelijkheid) achter ons gelaten. En, haha, het uiteindelijke volle-kratjes-record van Lernard is 42 en die van mij 47! Who is the winner?

We dachten klaar te zijn met mandarijnen plukken en gingen nog een laatste ochtend in de tuin van Conny werken. Of Lernard nog even het mandarijnenboompje van zijn vruchten wilde ontdoen… Ze blijven je achtervolgen, onze oranje vrienden.

Op het moment zijn we in Auckland. Ons zuur verdiende geld weer aan het uitgeven. En we zijn nog even onze Nieuw Zeelandse favorieten aan het eten en drinken: scones (hele vette roomboter broodjes gevuld met muesli, dadels, kaas of wat dan ook), Cookie Time koeken (die zijn zoooo lekker en zoooo slecht), fish & chips en Lernard zijn favoriete bier: Ranfurly. Oftewel bunkeren!

Morgen vliegen we weer naar Bangkok en gaat het reizen weer beginnen. Ons eerste doel in Thailand: Massage! (L&M) 

4 Reacties »

 1. Marije, herinner jij je het Appelesiene Sjmiete nog (Sittard / Carnaval)…en, bestaat er ook zoiets in NZ…Manderiene Sjmiete???
  Heb je uitgerekend hoeveel mandarijnen jullie nu saampjes hebben geplukt??

  Reactie door ron.nieuwstraten — mei 16, 2008 @ 4:46 pm

 2. Dat vergeet ik natuurlijk nooit meer! Misschien wel een idee om Keri Keri een beetje op te leuken en de Kiwi’s elkaar met mandarijnen te laten bekogelen…
  De uitkomst van het totaal van geplukte mandarijnen volgt.

  Reactie door Marije — mei 17, 2008 @ 3:16 pm

 3. Het totaal van geplukte mandarijnen per persoon volgens Lernard zijn berekeningen: 16.000 kg!! Woehoe!

  Reactie door Marije — mei 24, 2008 @ 3:11 am

 4. Hmm, hoeveel kilo biefstukken moet ik dan wel niet gebakken hebben :P

  Reactie door Manieu — mei 28, 2008 @ 12:38 am

RSS feed voor comments op dit bericht. | TrackBack URI

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een bericht achter te laten.